Cautare

291 de rezultate pentru "baia maretrackback" (2.89 secunde)
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
Tolo - Hotelul Polydor - camera noastra Urmau baia, curata, cu doua randuri de prosoape, doua sapunuri rotunde, hartie igienica.
Baia de multime experimentata de Mircea Geoana in Piata Obor nu s-a repetat in Piata Moghioros, unde fostul sef al diplomatiei s-a rezumat sa faca un tur rapid al tarabelor.
Deputatii evlaviosi vor vizita si se vor intalni, in perioada 7-11 iunie 2006, cu Inalte Fete Bisericesti de la Cluj, Baia Mare, Sighet, Sapanta, Budesti, Rohia etc.
In mai 1919, regele Ferdinand si regina Maria au intreprins un lung turneu in Transilvania, oprindu-se la Brasov, Fagaras, Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Brad, Tebea, Campeni, Turda, Cluj, Bistrita, Careii Mari, Baia Mare, Oradea.
- De exemplu, un pacient din Baia Mare ne poate contacta prin numarul de telefon pe care il avem pe site si ne trimite imagistica si o scrisoare medicala de la doctorul care l-a diagnosticat acolo.
Dintre acestia, 4.000 sunt din Valea Jiului si Oltenia, iar restul din Baia Mare si Ploiesti. "Costurile pentru deplasare sunt ridicate si am hotarat sa vina mai putini mineri din restul tarii.
Multi dintre ei nu si-au putut racorda la retea baia si bucataria pentru ca, daca ambele conducte s-ar duce in canalizare, toata mizeria s-ar revarsa in locuinte.
In luna iulie ne-am procopsit si cu Baia Comunala, care are pierderi anuale de 1,7 miliarde de lei vechi.
Vicepresedintele Comisiei Europene, Margot Wallstrom, va veni totusi in Romania din motive personale, pentru ca are niste prieteni la Baia Mare, unde isi va petrece si Revelionul, insa nu stie daca va merge la Bucuresti.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
In raportul de specialitate realizat pe marginea acestui subiect de Directia economica din cadrul Primariei se arata ca, dupa ce in 2005-2006 au fost predate SADP Stadionul Dunarea si Baia Comunala, Administrarea Domeniului Public a ajuns in situatia de a nu se mai descurca doar cu sumele rezultate in urma activitatii sale.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG.
Abia scapat din baia de multime, presedintele s-a aratat deranjat de camerele de luat vederi ale televiziunilor. "Sunteti de o nesimtire incredibila!
"Astfel, in cererea PIN se cere eliminarea de pe listele parlamentare a lui Cristian Anghel - PNL (primarul municipiului Baia Mare, trimis in judecata pentru infractiuni legate de administrarea bugetului local), Petru Filip - PD (primarul municipiului Oradea, cu un dosar la DNA legat de administrarea frauduloasa a bugetului local), George Becali - PNG (presedintele PNG, cercetat in mai multe dosare pentru acte de coruptie)", precizeaza un comunicat al PIN.
Presedintele Traian Basescu s-a aflat, duminica dupa-amiaza, in localitatea Baia Borsa, din judetul Maramures, pentru a inspecta aceasta zona afectata de inundatii.
Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat joi, la Baia Mare, ca PNL va depune dupa data de 16 martie o motiune pe tema crizei economice, daca Guvernul nu va veni cu un plan privitor la masurile anticriza.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto), desemnat candidat la presedintie, a declarat ieri, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in nici un caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana.
Prezent la Baia Mare, fostul presedinte al ANAF, Daniel Chitoiu, a anuntat ca motiunea de cenzura initiata de PNL pe tema impozitului forfetar va fi prezentata luni, urmand ca miercuri sa fie supusa votului.
Ar veni baia de multime la el. Oricum, daramarea gardului de acolo - aproape identic cu cel de la Parlament - ar costa mai putin pentru ca perimetrul imprejmuit este de doua ori mai mic", scrie Nastase.
google-analytics.com